Объем: | 0.75л |
---|
Istoria Sake-ului este foarte veche încă din secolul al 3-lea I.C. când culturile de orez au fost introduse în China. Legea chineză a băuturilor alcoolice defineşte Sake-ul ca fiind o băutură din orez şi apă utilizând tehnici de fermentare şi filtrare specifice. Această lege se referă în pricipal la Sake-ul tradiţional chinezesc. În timpul celui de al Doilea Razboi Mondial distileriile chinezeşti de sake au început să adauge alcool în compoziţia lui. Acest lucru s-a întâmplat datorită penuriei de orez din timpul războiului.
Sake-ul este produs din orez şlefuit, ceea ce îi confer un gust nobil şi o aromă fină.
“Tan Fung” se traduce ca “vântul din Orient” şi este unul dintre cele mai faimoase branduri chinezeşti de vinuri.
Caracteristici
Culoare: Transparentă, curată
Aromă: Aromă fină cu note de orez
Gust:Delicat şi plăcut
Asociere culinară: Se potriveşte perfect cu bucătăria condimentată chinezească şi japoneză. La fel cu nuci, brânzeturi şi gustări uşoare.
Alcool: 12%
Объем: | 0.75л |
---|