Обьём: | 0,5л, 1л |
---|
Şedrik Ciocolată – un topping original cu gust impecabil de ciocolată. Toppingul va decora frumos tortul, prăjiturile, deserturile din fructe şi oricare alte capodopere culinare.
Trieste în Italia este leagănul culturii espresso. Maria Tereza a Austriei a dezvoltat la sfârşitul secolului XVIII un port comercial, în Trieste, pentru cafea. Hermann Hausbrandt, un vizionar pe atunci, a început în 1892 să pună în funcţiune prima rotiserie de cafea în Trieste “Specialita caffe Hausbrandt” producând prima cafea espresso ambalată în cutii metalice. În noiembrie 1900 celebrul sistem Grevenbroich a fost brevetat în rotiserie. Un sistem cu un motor electric care optimizează răcirea boabelor de cafea după prăjire.
La sfârşitul anilor 60, compania a fost inclusă în grupul Martino Zanetti. Prin produse de mare calitate, Hausbrandt a devenit ceea ce este astăzi : unul dintre cele mai prestigioase rotiserii pentru prăjirea cafelei boabe din lume.
Secretul amestecurilor Hausbrandt se află, fără îndoială, în compozițiile lor. O formulă specifică, calculată, folosită în amestecul boabelor de origine, și în diferite cantități de cafea Arabica și Robusta, crează amestecuri unicale, care oferă gust plin, arome parfumate și corpuri rotunjite, urmând a fi elemente esențiale pentru o cafea excepțională.
Hausbrandt utilizează un proces de prăjire lentă, în care se atinge o temperatură de 210 °C, urmând ca prăjirea să dureze timp de 15-16 minute – o cantitate de timp necesară pentru a obține o cafea de culoare uniformă, care are toate aromele și proprietățile organoleptice intacte. În timpul acestui proces, curba de căldură este monitorizată continuu cu ajutorul unor sonde termice. La sfârșitul procesului de prăjire, boabele sunt imediat răcite pentru a opri procesul natural de ardere.
Обьём: | 0,5л, 1л |
---|