Хортиця De Luxe | UB FB Trade Group

Хортиця De Luxe

Fabrica de votcă „Hortiţa” este lider în domeniul produselor alcoolice, inclusiv votca Hortiţa. Denumirea „Hortiţa” vine de la legendara insulă Hortiţa, localizată pe malul râului Nipru, în regiunea Zaporojie, Ucraina. Actualmente, insula Hortiţa reprezintă o rezervaţie istorico-culturală, care în 2007 a fost recunoscută drept una dintre „cele şapte minuni ale Ucrainei”. Fabrica „Hortiţa”aplică cele mai performante tehnologii din cele existente în industria mondială a produselor alcoolice. Anume acest lucru îi asigură cea mai bună calitate şi un gust ireproşabil.

Votca „Hortiţa De Luxe” – o adevărată capodoperă, creată special pentru cunoscători. La bazele acestui tip de votcă premium stă cel mai fin alcool de cereale şi apa pură, cristalină. Gustul rafinat şi post-gustul mătăsos vă vor garanta o plăcere desăvârşită la fiecare înghiţitură.

Caracteristici

Culoare: transparentă, cristalină.

Gust: O armonie cu arome de vişină, scorţişoară şi lactuloză.

Asociere culinară

Votca trebuie păstrată în frigider înainte de a fi servită. Ea nu trebuie sa fie nici prea caldă, nici prea rece. Turnaţi în pahar şi lăsaţi-o câteva minute pentru a ajunge la temperatura camerei.

Alcool: 40%

Categorie: ID: 6334