Finlandia Lime | UB FB Trade Group

Finlandia Lime

Finlandia este cea mai pură votcă din lume. Şi-a construit reputaţia la nivel mondial datorită moştenirii sale nordice, unice. Calitatea sa inegalabilă este datorată folosirii a celor mai bune ingrediente: apă pură de izvor glaciar, o moştenire a erei glaciare şi orz cu spicul în şase rânduri, care oferă cel mai scăzut conţinut de uleiuri naturale desăvârşindu-i gustul.
Apa provine dintr-un izvor format în era glaciară și este atât de curată încât compania se mândrește că nici nu trebuie s-o filtreze. Orzul din care se distilează Finlandia se coace în aerul pur din nord, sub soarele care nu apune niciodată în cele 73 de zile de vară finlandeză.
Sticla de Finlandia este una dintre creațiile de frunte ale celebrului sculptor și designer Tapio Wirkkala. Pentru ca și conținutul să fie tot de excepție, votca Finlandia este rafinată printr-un proces de distilare continuă care cuprinde 200 de etape.
Oricând votca Finlandia devine prea serioasă, sucul de lămâi verzi începe distracţia! Esenţa de citrice adaugă o aromă proaspată, suculentă caracterului impecabil al acestei băuturi.

Caracteristici

Culoare: transparentă, cristalină.

Gust: Un gust fin cu note de lime. Post-gust cald.

Asociere culinară

În formă pură cu gheaţă sau în cocktailuri.

Alcool: 37,5%

Categorie: ID: 6181

Вам может также понравиться …

Finlandia Cranberry

Объем:

0.5л

Adding to cart

Finlandia Vodka

Объем:

0.05л, 0.5л, 0.7л, 1л, 1.75л

Adding to cart

Finlandia Redberry

Объем:

0.5л

Adding to cart

Finlandia Grapefruit

Объем:

0.5л

Adding to cart