Set Cadou Jack Daniel’s + 2 pahare | UB FB Trade Group

Set Cadou Jack Daniel’s + 2 pahare

,

Jack Daniel’s, cel mai vândut whiskey de pe mapamond, este produs în cea mai veche distilerie înregistrată în America de Nord, numită Jack Daniel Distillery. Fondată în 1866 de către Jack Daniel în Lynchburg, Tennessee, distileria este una din cele mai cunoscute producătoare de whiskey din întreaga lume. Jack Daniel’s Tennessee Whiskey se face din cea mai bună materie primă: porumb, secară şi malţ de orz. Caracterul său distinct este rezultatul fermentaţiei naturale, a unei atente distilări, şi a utilizării apei fără conţinut de fier din Cave Spring, ce izvorăşte la o temperatură constant de 13-14 grade C.
Jack Daniel’s Old No7 Tennessee Whiskey este filtrat (pentru a obţine caracteristica catifelată) strop cu strop prin cărbune şi maturat în butoaie de stejar din producţia proprie. Procesul de producţie începe cu selecţia atentă a ingredientelor: porumb, secară şi orz.
Seminţele sunt amestecate cu apa din izvorul lui Jack, formând o mixtură fermentabilă, aşa-numitul “mash. Whiskey-ul lui Jack este filtrat într-un mod special: fiecare picatură trece, timp de 24 de ore, printr-un filtru de mangal din lemn de artâţar. El este apoi depozitat în butoaie noi de stejar alb şi pus la păstrare timp de 4 ani.
La un secol şi jumătate distanţă, Jack Daniel’s Old No7 Tennessee Whiskey este încă apreciat în acelaşi mod. Prin felul în care arată. Prin modul în care miroase. Şi, desigur, pentru gustul pe care îl are.

Caracteristici

Culoare: galben-auriu.

Gust: o aromă intensă cu note de fum.

Asociere culinară

Cunoscătorii preferă să consume Jack Daniel’s în formă pură, însă vă recomandăm să încercaţi cocktailurile cu gheaţă şi suc de lămâie sau mere. Temperatura whiskey-ului trebuie să fie 18-21 de grade C, pentru că doar astfel veţi putea savura adevăratul gust Jack Daniel’s.

Alcool: 40%

Categorii: , Etichetă: ID: 6127

Вам может также понравиться …

Adding to cart
Adding to cart