Courvoisier | Categorii de Produse | UB FB Trade Group
 • Courvoisier V.S.

  Courvoisier VS este un coniac distilat din vin ales de la peste 1000 de producători francezi, în butoaie din stejari foarte atent alese şi aprobate de experţii casei. Producţia de coniac este atent supravegheată şi reglementată de B.N.I.C. (Bureau national interprofessionnel du Cognac), o instituţie guvernamentală franceză. Se spune ca era băutura preferată a lui Napoleon Bonaparte, fiind şi magica licoare care i-a ţinut companie în exilul de pe insula Elena.

  Caracteristici

  Culoare: puternică de chihlimbar.

  Gust: mireasma este complexă cu note de anason şi miresme florale, fructate, având tente subtile de stejar. Gustul este bogat, fresh, echilibrat, de aromă de stejar. Consistenţa este medie, fiind un sortiment demi-sec. Finish-ul este scurt, foarte îmbietor, cu note lemnoase.

  Asociere culinară:

  Coniacul este formidabil în stare pură, la fel ca şi în cocktailuri

  Alcool: 40%

  Просмотр
 • Courvoisier V.S.O.P

  Courvoisier VSOP este un coniac clasic cu o perioadă de maturizare între 8 şi 12 ani. În acest timp, este păstrat în butoaie de stejar de Troncais şi Limousin.
  Sortimentul VSOP (Very Special Old Pale) din Courvoisier, este o “şampanie fină”. Acest lucru înseamnă că este un tip de coniac produs cu struguri din regiunile Grande Champagne şi Petite Champagne. Producţia de coniac este atent supravegheată şi reglementată de B.N.I.C. (Bureau national interprofessionnel du Cognac), o instituţie guvernamentală franceză.

  Caracteristici

  Culoare: profundă de chihlimbar

  Gust: arome picante de cremă de unt şi fructe uscate. Din punct de vedere al consistenţei, produsul este sec, dar cu o aromă fructată. Aromă de unt, citrice cu note de piper, stafide şi condimente.

  Asociere culinară:

  Coniacul este formidabil în stare pură, la fel ca şi în cocktailuri.

  Alcool: 40%

  Просмотр
 • Courvoisier X.O.

  Courvoisier XO Imperial este un coniac deosebit, creat dintr-un amestec unic de cognac-uri franţuzeşti, având o perioadă de maturizare între 20 şi 35 ani. Courvoisier XO Imperial se bucură de secole de o reputaţie internaţională pentru producerea celor mai fine coniacuri, devenind în istoria sa timpurie furnizorul oficial al Curţilor Imperiale şi este cunoscut ca fiind coniacul lui Napoleon. Courvoisier XO Imperial este singurul coniac care a primit cel mai mare trofeu francez de excelenţă ”Prestige de la France” ca recunoaştere a calităţii sale excepţionale.

  Caracteristici

  Culoare: închisă cu nuanţă de chihlimbar

  Gust: Mireasmă bogată de scorţişoară, seminţe de anason, praline şi vanilie. Aromele de ciocolată, vanilie şi ambră oferă gustului un caracter complex şi foarte bogat în timp ce produsele Borderies îi dau produsului un caracter exotic, deosebit. Finish-ul este lung, fin şi uşor îmbietor.

  Alcool: 40%

  Просмотр