Hennessy | Categorii de Produse | UB FB Trade Group
 • Hennessy LIBRARY

  Un cupaj sofisticat din peste 40 de eaux de vie, produse în cele mai bune regiuni ale provinciei Cognac, maturate în butoaie de stejar minimum 7 ani.

  Caracteristici

  Culoare: închisă cu nuanţă de chihlimbar.

  Gust: domină note de fructe de pădure, iar post-gustul lung lasă urme de vanilie.

  Asociere culinară

  Se consumă în stare pură ca aperitiv sau digestiv. Coniacul este ambalat într-o cutie-cadou în formă de două volume elegante de cărţi.

  Alcool: 40%

  Просмотр
 • Hennessy Paradis

  Coniacul Hennessy Paradis este senzual şi persistent, cu o eleganţă de neîntrecut. Reprezintă o combinaţie de circa 100 de „eaux de vie” învechite până la 130 de ani. Este un digestiv fin, sofisticat şi absolut încântător. Paradis este o băutură ce îţi conferă o senzaţie profundă şi îmbietoare cu note de condimente, fum şi flori uscate. Aromele se resimt treptat pentru a-ţi crea un sentiment constant de plăcere.

  Caracteristici

  Culoare: închisă cu nuanţă de chihlimbar.

  Gust: Mireasma este complexă şi foarte bogată cu o paletă impresionantă de arome. Aceasta conţine note subtile de piper, condimentele fiind “îmblânzite” de către aromele florale care exprimă fineţe şi eleganţă. Se pot resimţi şi unele tente uşoare de nucşoară şi scorţişoară, dar şi arome de fructe uscate, urmate de o senzaţie fină de trandafir. Note sublime de miere, trufe şi trandafir sălbatic apar pe neaşteptate şi îţi surprind simţurile într-un mod memorabil.
  Condimentele şi fragmentele de fructe cristalizate te imbie cu arome pătrunzătoare. Intensitatea gustului se dezvoltă uşor şi dă naştere unui buchet de arome foarte complex şi fin, poate chiar mai profund decât mireasma. Nimic nu se risipeşte, unele arome dispar şi sunt înlocuite de altele noi, creând o armonie perfectă a gustului. Senzaţia oferită de bogaţia de arome se menţine pentru mult timp.

  Asociere culinară

  Coniacul este ideal în forma sa pură.

  Alcool: 40%

  Просмотр
 • Hennessy Richard

  Hennessy Richard este un coniac unic, realizat din peste 100 dintre cele mai excepţionale ”eaux de vie”, acestea având o vechime de peste 200 de ani în pivniţa fondatorului Hennessy.
  Coniacul Hennessy Richard este realizat dupa o reţetă veche de 200 de ani, rezultatul perfect al cunoştinţelor, talentului, experientei şi pasiunii fostului mercenar Richard Hennessy, un aristocrat irlandez care a fondat casa Hennessy în 1765 pe un teren acordat de Ludovic al XV-lea al Franţei.
  Sticla, o adevarată operă de artă este lucrată manual, din cristal de Baccarat şi necesită aproape 40 de ore pentru a fi confecţionată.

  Caracteristici

  Culoare: închisă cu nuanţă de chihlimbar

  Gust: Hennessy Richard are un buchet bogat şi complex, care se eliberează lent într-o succesiune de arome; arome care s-au construit de-a lungul anilor: vanilie, mirodenii, piper şi parfum delicat de flori.
  Textura sa deosebită dezvăluie o paletă extraordinară de arome, care îmbină perfect condimente, esenţă subtilă de fructe coapte şi fineţea de stejar.

  Asociere culinară

  Coniacul este ideal în forma sa pură.

  Alcool: 40%

  Просмотр
 • Hennessy VS

  În 1865, Maurice Hennessy, strănepotul fondatorului mărcii – Richard Hennessy, a fost primul care a clasificat tipurile de cognac, inspirat fiind de nişte stele decorative ce împodobeau fereastra biroului său. Atunci a apărut pentru prima dată coniacul Hennessy de trei stele, echivalentul versiunii VS de azi. Sistemul creat de Maurice Hennessy a fost curând preluat de întreaga piaţă a producătorilor de coniac.
  Hennessy VS (very special or superior) este o compoziţie creată din 40 de feluri de “eau-de-vie”, produse din strugurii celor mai bune zone ale regiunii Cognac şi învechite până la 8 ani. Prezintă arome de stejar şi vanilie, cu tonuri de fructe roşii de pădure, urmate de note uşoare de alune. Gustul este viu şi perfect echilibrat.

  Caracteristici

  Culoare: închisă cu nuanţă de chihlimbar.

  Gust: Miros puternic de lemn şi alune cu tente dulci, aromate. Aroma este florală, bine conturată cu gust puternic lemnos şi note subtile de vanilie. Finish-ul are o durată medie, cu miresme de lemn şi condimente.

  Asociere culinară

  Coniacul este ideal în forma sa pură. Eventual, se pot adăuga câteva cuburi de gheaţă pentru a deschide buchetul coniacului.

  Alcool: 40%

  Просмотр
 • Hennessy VSOP

  Un descendent direct al coniacului creat în 1817 pentru viitorul rege al Marii Britanii, George al IV-lea, Hennessy VSOP a reuşit să parcurgă două secole cu o reputaţie impecabilă. Astăzi, Hennessy VSOP este unul dintre cele mai reprezentative exemple din categoria VSOP din lume pentru armonia şi perfecţiunea sa.

  Caracteristici

  Culoare: deschisă, de chihlimbar.

  Gust: Gustul prezintă o armonie firească dintre duritate şi fineţe, maturitate şi putere. Structura sa este puţin atenuată de o notă fină de struguri proaspeţi. Hennessy VSOP culminează cu un post-gust lung, care dezvăluie armonia naturală a sa – un indiciu al unui coniac desăvârşit.

  Asociere culinară

  Hennessy VSOP poate fi degustat în orice formă, atât cu gheaţă, cât şi fără, atât în long drink-uri, cât şi în orice alte băuturi.

  Alcool: 40%

  Просмотр
 • Hennessy XO

  Termenul XO (“Extra Old” – durata de maturizare depăşeşte şapte ani) a fost inventat pentru acest coniac realizat de Maurice Hennessy în secolul XIX. Reţeta acestui produs include peste 100 de sortimente de brandy. Acesta a fost prima dată îmbuteliat în 1870 de catre Maurice Hennessy pentru familia şi prietenii acestuia. În prezent este referinţa mondială a coniac-ului şi liderul categoriei sale în lume.

  Caracteristici

  Цвет: deschisă, de chihlimbar.

  Вкус: bogat, complex cu note de fructe uscate. Aromă intensă de cacao, fructe uscate şi alune. Finish-ul are arome de caramel, şarlotă şi stejar.

  Asociere culinară

  Hennessy XO poate fi degustat în orice formă, atât cu gheaţă, cât şi fără, atât în long drink-uri, cât şi în orice alte băuturi.

  Alcool: 40%

  Просмотр