Patron | Categorii de Produse | UB FB Trade Group
 • Patron Reposado

  Patrón Reposado este alegerea ideală pentru iubitorii de tequila care îşi doresc un plus de complexitate şi de eleganţă de la gustul băuturii preferate. Tequila Patrón Reposado este obţinută exclusiv din agave albastre de cea mai bună calitate, distilată de două ori şi învechită în butoaie din lemn de stejar pe o perioadă de minimum 2 luni, pentru a adăuga buchetului câteva note lemnoase discrete. Patrón Reposado poate fi savurată aşa cum este sau într-un cocktail. Fiecare recipient este realizat din sticlă reciclată şi este numerotat manual.

  Caracteristici

  Culoare: Chihlimar.

  Aromă: Notele clare de agavă proaspătă şi lemn de stejar compun un miros proaspăt şi delicat.

  Gust: Gustul este dominat de note de agavă, lemn, citrice şi miere de albine şi evoluează într-un finish uşor floral, cu accente vanilate.

  Alcool: 40%

  Просмотр
 • Patron Silver

  Patron Silver este o tequila tânără, faimoasă pentru aspectul său proaspăt, clar şi cristalin şi pentru eleganţa greu de găsit într-un sortiment neînvechit. Cunoscătorii spun că Patron Silver este cea mai elegantă tequila tânără disponibilă pe piaţă. Sortimentul este perfect pentru a crea un mix sofisticat sau pentru a fi savurat simplu, tradiţional. Calitatea deosebită a tequilei se datorează în primul rând materiei prime, agave albastre culese dintr-o regiune montană localizată în Jalisco, acolo unde solul şi clima permit crearea unui echilibru perfect între zaharurile şi aciditatea plantei, care nu poate fi egalat niciunde în lume.

  Caracteristici

  Culoare: Incolor.

  Aromă: Miros proaspăt de agave şi citrice şi gust catifelat, plăcut, uşor dulceag, care evoluează într-un finish puţin piperat.

  Gust: Gustul este dominat de note de agave, citrice şi miere.

  Alcool: 40%

  Просмотр