Seturi Cadou | Categorii de Produse | UB FB Trade Group
 • Set Cadou Baileys + 1 бокал

  ,

  Baileys Irish Cream este un lichior irlandez binecunoscut. Sortimentul se numără printre cele mai bine vândute produse din categoria sa şi este apreciat în special pentru textura catifelată şi gustul clasic şi elegant. Lichiorul a fost lansat pe piaţă în anul 1974 şi a pus bazele unei categorii noi de produse. Aroma captivantă se datorează în principal ingredientelor de cea mai bună calitate care intră în compoziţia sa, şi anume whisky irlandez învechit şi un mix unic de sortimente de ciocolată. Caracterul cremos accentuează delicat paleta aromatică, dând naştere unui sortiment absolut seducător.

  Caracteristici

  Ţara: Irlanda

  Culoare: Caramel

  Aromă:Note expresive şi captivante de ciocolată şi alune de pădure, cu accente delicate de cafea.

  Gust: Arome dulci de ciocolată albă, vanilie şi alune proaspăt sfărâmate, învăluite elegant în tonuri parfumate de whisky.Finish persistent, dulce, catifelat.

  Alcool: 17%

  Просмотр
 • Set Cadou Jack Daniel’s + 2 pahare

  ,

  Jack Daniel’s, cel mai vândut whiskey de pe mapamond, este produs în cea mai veche distilerie înregistrată în America de Nord, numită Jack Daniel Distillery. Fondată în 1866 de către Jack Daniel în Lynchburg, Tennessee, distileria este una din cele mai cunoscute producătoare de whiskey din întreaga lume. Jack Daniel’s Tennessee Whiskey se face din cea mai bună materie primă: porumb, secară şi malţ de orz. Caracterul său distinct este rezultatul fermentaţiei naturale, a unei atente distilări, şi a utilizării apei fără conţinut de fier din Cave Spring, ce izvorăşte la o temperatură constant de 13-14 grade C.
  Jack Daniel’s Old No7 Tennessee Whiskey este filtrat (pentru a obţine caracteristica catifelată) strop cu strop prin cărbune şi maturat în butoaie de stejar din producţia proprie. Procesul de producţie începe cu selecţia atentă a ingredientelor: porumb, secară şi orz.
  Seminţele sunt amestecate cu apa din izvorul lui Jack, formând o mixtură fermentabilă, aşa-numitul “mash. Whiskey-ul lui Jack este filtrat într-un mod special: fiecare picatură trece, timp de 24 de ore, printr-un filtru de mangal din lemn de artâţar. El este apoi depozitat în butoaie noi de stejar alb şi pus la păstrare timp de 4 ani.
  La un secol şi jumătate distanţă, Jack Daniel’s Old No7 Tennessee Whiskey este încă apreciat în acelaşi mod. Prin felul în care arată. Prin modul în care miroase. Şi, desigur, pentru gustul pe care îl are.

  Caracteristici

  Culoare: galben-auriu.

  Gust: o aromă intensă cu note de fum.

  Asociere culinară

  Cunoscătorii preferă să consume Jack Daniel’s în formă pură, însă vă recomandăm să încercaţi cocktailurile cu gheaţă şi suc de lămâie sau mere. Temperatura whiskey-ului trebuie să fie 18-21 de grade C, pentru că doar astfel veţi putea savura adevăratul gust Jack Daniel’s.

  Alcool: 40%

  Просмотр
 • Set Cadou Johnnie Walker + 2 pahare

  ,

  Produs în 1820 de către John Walker, Johnnie Walker este cel mai bine vândut Scotch Whisky în lume. Johnnie Walker este un brand deţinut de Diageo având originea în Kilmarnock, Ayrshire, Scoţia. Johnnie Walker are luxul de a avea acces exclusiv la cele mai bune whisky-uri din Scoţia, variind de la cele mai puternice malturi de pe coasta de vest până la cele mai subtile arome de pe coasta de est.
  Johnnie Walker Red Label este primul blend al brandului, fiind creat de însuşi Johnnie Walker şi lansat în anul 1909. Este cel mai cunoscut şi cel bine vândut scotch whisky din lume. Gustul său intens şi deosebit poate fi recunoscut uşor chiar şi atunci când este servit în combinaţie cu o altă băutură. Aroma sa clasică şi elegantă e rezultatul amestecului a 35 de sortimente de whisky de pe întreg teritoriul Scoţiei.

  Caracteristici

  Culoare: auriu-chihlimbar.

  Gust: un parfum delicat şi proaspăt de măr şi pară, completat de tonuri de malţ. Gust dulce, fructat, cu note de vanilie şi caramel, condimentat cu scorţişoară şi un strop de piper. Finish lung, persistent, fin, cu accente de fum.

  Asociere culinară

  În stare pură, cu gheaţă, în pahar de whisky.

  Alcool: 40%

  Просмотр
 • Set Cadou TULLAMORE D.E.W. ORIGINAL + 2 pahare

  Просмотр