Vermut | Categorii de Produse | UB FB Trade Group

Martini Bianco

Объем:

0.05л, 0.5л, 1л

Adding to cart

Martini Rosso

Объем:

0.5л, 1л

Adding to cart
 • Martini Bianco

  Lansat în anul 1910, Martini Bianco este un vermut delicat, ale cărui arome dulci-amărui se îmbină elegant şi armonios, pentru a conferi un gust perfect echilibrat. Vinul alb este filtrat prin cărbune, aromatizat cu ierburi şi plante culese din Alpi, îndulcit cu zahăr de sfeclă şi completat cu alcool neutru.

  Caracteristici

  Ţara: Italia

  Culoare: Clar, cu reflexii aurii

  Aromă:Note citrice, cu accente de piersică şi frunză de dafin

  Gust: Arome bogate de măr copt cu scorţişoară, note de ierburi aromatice, miere şi un strop de vanilie.Finish mediu-lung, cu accente condimentate de măr cu scorţişoară

  Asociere culinară: Sortimentul creează o bază excelentă pentru cocktailuri. Poate fi savurat ca aperitiv sau digestiv, cu gheaţă sau apă minerală cu lămâie, suc sau tonic

  Alcool: 15%

  Просмотр
 • Martini Extra Dry

  Sortimentul a debutat în anul 1900, în cadrul petrecerilor de Anul Nou, devenind un succes imediat. Martini Extra Dry are un conţinut scăzut de zahăr şi unul puţin mai ridicat de alcool (18% în loc de 15%). Gustul deosebit al vermutului se datorează compoziţiei, care este atent selecţionată şi echilibrată pentru a obţine o armonizare perfectă a aromelor. De-a lungul timpului, Martini Extra Dry a câştigat în jur de 40 de premii naţionale şi internaţionale, inclusiv o distincţie din partea curţii regale din Belgia.

  Caracteristici

  Ţara: Italia

  Culoare: Galben pal, cu reflexii verzui

  Aromă:Parfum delicat de zmeură, mere, pepene galben, piersică, lămâie şi puţină miere.

  Gust: Arome de mere, ierburi aromatice şi note lemnoase, cu o aciditate echilibrată. În post-gust, se simt note aromate de piersică şi măr cu scorţişoară

  Alcool: 18%

  Просмотр
 • Martini Rosato

  Martini Rosato a fost lansat pe piaţă în anul 1980, fiind singurul sortiment din gamă în compoziţia căruia intră vin alb, vin roşu şi plante aromatice. Datorită mixului de plante medicinale care intră în compoziţia sa, sortimentul îmbunătăţeşte digestia, întăreşte sistemul imunitar şi creşte apetitul.

  Caracteristici

  Ţara: Italia

  Culoare: Roz

  Aromă:Note parfumate de cuişoare, scorţişoară, anason, petale uscate de trandafir şi piper negru.

  Gust: Arome dulci de fructe proaspete, condimentate delicat cu un strop de scorţişoară şi cuişoare. Finish persistent, dulceag-amărui, cu note florale subtile.

  Asociere culinară: Martini Rosato creează o bază excelentă pentru cocktailuri. Gustul său dulce, nuanţat şi echilibrat conturează o băutură cotidiană expresivă, care poate fi savurată ca aperitiv sau ca digestiv, alături de câteva cuburi de gheaţă şi o felie de portocală, fiind la fel de delicios şi atunci când este savurat cu suc de cireşe rece.

  Alcool: 15%

  Просмотр
 • Martini Rosso

  Martini Rosso este primul sortiment al brandului şi singurul vermut din lume creat spre sfârşitul sec. al XIX-lea. Reţeta acestui sortiment este secretă, fiind cunoscută doar de câteva persoane care lucrează în companie. Nucleul aromatic este compus din ierburi italiene, cărora li se adaugă şi alte plante medicinale şi aromatice.

  Caracteristici

  Ţara: Italia

  Culoare: Roşu maroniu

  Aromă:Note fructate, dulci, cu accente de tutun şi frunze de dafin.

  Gust: Un mix bogat de arome dulci-amărui, care combină note de espresso, scorţişoară, lemn dulce, frunză de tutun, anason şi nucşoară. Finish delicat, bogat şi complex.

  Asociere culinară: Pentru a savura aroma fascinantă a sortimentului, se recomandă consumarea sa cu gheaţă, suc de lămâie sau alături de o felie de portocală. Pentru cei ce preferă combinaţiile sofisticate, Martini Rosso poate fi folosit ca o bază excelentă pentru cocktailuri, fiind totodată perfect compatibil cu suc de cireşe sau cola.

  Alcool: 15%

  Просмотр