Aşteptat foarte mult timp de consumatorii din Marea Britanie şi Statele Unite, Jack Daniel’s Honey este un whiskey liqour unic. Acesta este realizat dintr-un mixt de whiskey, având o vechime de 7 ani, combinat cu miere. Băutura se pretează oricărei ocazii. Indiferent daca este consumată cu gheaţă sau într-o ceaşcă de cafea, este foarte aromată şi savuroasă. Jack Daniel’s Honey este un liqour de whisky cu adevărat fabulos. Acesta este conceput dintr-un amestec de condimente contopite cu miere.
Caracteristici
Culoare: miere auriu.
Gust: gust dulce, aromat, cu indicii clare de miere, o atingere de vanilie şi scorţişoară şi un finisaj floral.
Aromă: bogată şi cremoasă cu note de vanilie, stejar, miere şi caise
Asociere culinară
Jack Daniel’s Tennessee Honey este perfect pentru cocktailuri, însă e ideal prin sine însuşi. Se serveşte rece, într-un shot îngheţat. Temperatura de servire: – 18 grade Celsius.
Alcool: 35%
Jack Daniel’s, cel mai vândut whiskey de pe mapamond, este produs în cea mai veche distilerie înregistrată în America de Nord, numită Jack Daniel Distillery. Fondată în 1866 de către Jack Daniel în Lynchburg, Tennessee, distileria este una din cele mai cunoscute producătoare de whiskey din întreaga lume. Jack Daniel’s Tennessee Whiskey se face din cea mai bună materie primă: porumb, secară şi malţ de orz. Caracterul său distinct este rezultatul fermentaţiei naturale, a unei atente distilări, şi a utilizării apei fără conţinut de fier din Cave Spring, ce izvorăşte la o temperatură constant de 13-14 grade C.
Gentleman Jack e un whiskey corpolent, fiind singurul bourbon din lume filtrat de două ori prin cărbune de arțar, dându-i astfel o fineţe deosebită. Gentleman Jack este întarit cu fructe şi condimente şi rezultatul este mătăsos, cald şi plăcut.
Caracterisctici
Culoare: de chihlimbar.
Gust: Aromele degajate din pahar încântă nasul: mere roșii, scorțișoară, arome florale, stejar și bineînțeles vanilie dulce. Gustăm și papilele detectează vanilie, miere, stafide aurii și un pic de piper. Finişul este destul de scurt și ușor. Arome de stejar și miere.
Asociere culinară
Cunoscătorii preferă să consume Jack Daniel’s în formă pură, însă vă recomandăm să încercaţi cocktailurile cu gheaţă şi suc de lămâie sau mere. Temperatura whiskey-ului trebuie să fie 18-21 de grade C, pentru că doar astfel veţi putea savura adevăratul gust Jack Daniel’s.
Alcool: 40%
Jack Daniel’s, cel mai vândut whiskey de pe mapamond, este produs în cea mai veche distilerie înregistrată în America de Nord, numită Jack Daniel Distillery. Fondată în 1866 de către Jack Daniel în Lynchburg, Tennessee, distileria este una din cele mai cunoscute producătoare de whiskey din întreaga lume. Jack Daniel’s Tennessee Whiskey se face din cea mai bună materie primă: porumb, secară şi malţ de orz. Caracterul său distinct este rezultatul fermentaţiei naturale, a unei atente distilări, şi a utilizării apei fără conţinut de fier din Cave Spring, ce izvorăşte la o temperatură constant de 13-14 grade C.
Doar unul dintr-o sută de butoaie e plin cu bourbon demn să fie numit Jack Daniel’s Single Barrel Tennessee Whiskey. De aceea, fiecare vintaj din nobila băutură alcoolică surprinde cu interpretări noi ale clasicelor note de stejar ars, vanilie și caramel. Un singur butoi, un gust unic.
Caracteristici
Culoare: chihlimbar auriu.
Gust: vanilie, arome dulci și stejar tânăr sunt principalele nuanțe distinse olfactiv. Gustăm și după fierbințeala inițială datorată alcoolului avem gustul familiar de vanilie, sirop de arțar și stejar, dar prezentat de o manieră mai fină și mătăsoasă. Finişul se dovedeşte a fi mediu cu un gust dulce-amărui de zahăr brun şi stejar tânăr.
Asociere culinară
O picătură de apă netezeşte lucrurile şi face din Single Barrel un whiskey extrem de prietenos.
Alcool: 47%
Яркие ноты натурального меда и специй превосходно дополняют знаменитый характер классического Jack Daniel’s Old No7, рождая цельный, выразительный, удивительно мягкий вкус. Этот специальный теннессийский виски наделен уникальным даром: он изумляет при первом знакомстве и увлекает за собой, сохраняя неповторимый почерк Jack Daniel’s.
Новинка была создана для тех людей, которые не откажутся от вкусового разнообразия. Таким способом Jack Daniel’s предлагает удивительное измерение в развивающейся категории ароматизированного виски.
ВКУСОВЫЕ ОСОБЕННОСТИ
Цвет: Виски янтарного цвета с золотыми отблесками.
Вкус: Легкий привкус шоколада и миндаля в виски завершается мягким послевкусием.
Аромат: Аромат богат нотами натуральных медовых сот и грильяжа, идеально дополняющих характерный вкус классического Jack Daniel’s.
ИДЕАЛЬНАЯ ПОДАЧА
Jack Daniel’s Tennessee Honey может стать отличной базой для множества коктейлей, а также, его можно пить без различных добавок, он вкусен сам по себе. Подается охлажденным в ледяном шоте. Температура подачи – минус 18 градусов.
Крепость: 35%
Jack Daniel’s, cel mai vândut whiskey de pe mapamond, este produs în cea mai veche distilerie înregistrată în America de Nord, numită Jack Daniel Distillery. Fondată în 1866 de către Jack Daniel în Lynchburg, Tennessee, distileria este una din cele mai cunoscute producătoare de whiskey din întreaga lume. Jack Daniel’s Tennessee Whiskey se face din cea mai bună materie primă: porumb, secară şi malţ de orz. Caracterul său distinct este rezultatul fermentaţiei naturale, a unei atente distilări, şi a utilizării apei fără conţinut de fier din Cave Spring, ce izvorăşte la o temperatură constant de 13-14 grade C.
Jack Daniel’s Old No7 Tennessee Whiskey este filtrat (pentru a obţine caracteristica catifelată) strop cu strop prin cărbune şi maturat în butoaie de stejar din producţia proprie. Procesul de producţie începe cu selecţia atentă a ingredientelor: porumb, secară şi orz.
Seminţele sunt amestecate cu apa din izvorul lui Jack, formând o mixtură fermentabilă, aşa-numitul “mash. Whiskey-ul lui Jack este filtrat într-un mod special: fiecare picatură trece, timp de 24 de ore, printr-un filtru de mangal din lemn de artâţar. El este apoi depozitat în butoaie noi de stejar alb şi pus la păstrare timp de 4 ani.
La un secol şi jumătate distanţă, Jack Daniel’s Old No7 Tennessee Whiskey este încă apreciat în acelaşi mod. Prin felul în care arată. Prin modul în care miroase. Şi, desigur, pentru gustul pe care îl are.
Caracteristici
Culoare: galben-auriu.
Gust: o aromă intensă cu note de fum.
Asociere culinară
Cunoscătorii preferă să consume Jack Daniel’s în formă pură, însă vă recomandăm să încercaţi cocktailurile cu gheaţă şi suc de lămâie sau mere. Temperatura whiskey-ului trebuie să fie 18-21 de grade C, pentru că doar astfel veţi putea savura adevăratul gust Jack Daniel’s.
Alcool: 40%
Jack Daniel’s, cel mai vândut whiskey de pe mapamond, este produs în cea mai veche distilerie înregistrată în America de Nord, numită Jack Daniel Distillery. Fondată în 1866 de către Jack Daniel în Lynchburg, Tennessee, distileria este una din cele mai cunoscute producătoare de whiskey din întreaga lume. Jack Daniel’s Tennessee Whiskey se face din cea mai bună materie primă: porumb, secară şi malţ de orz. Caracterul său distinct este rezultatul fermentaţiei naturale, a unei atente distilări, şi a utilizării apei fără conţinut de fier din Cave Spring, ce izvorăşte la o temperatură constant de 13-14 grade C.
Jack Daniel’s Old No7 Tennessee Whiskey este filtrat (pentru a obţine caracteristica catifelată) strop cu strop prin cărbune şi maturat în butoaie de stejar din producţia proprie. Procesul de producţie începe cu selecţia atentă a ingredientelor: porumb, secară şi orz.
Seminţele sunt amestecate cu apa din izvorul lui Jack, formând o mixtură fermentabilă, aşa-numitul “mash. Whiskey-ul lui Jack este filtrat într-un mod special: fiecare picatură trece, timp de 24 de ore, printr-un filtru de mangal din lemn de artâţar. El este apoi depozitat în butoaie noi de stejar alb şi pus la păstrare timp de 4 ani.
La un secol şi jumătate distanţă, Jack Daniel’s Old No7 Tennessee Whiskey este încă apreciat în acelaşi mod. Prin felul în care arată. Prin modul în care miroase. Şi, desigur, pentru gustul pe care îl are.
Caracteristici
Culoare/strong>: galben auriu.
Gust: o aromă intensă cu note de fum..
Asociere culinară
Cunoscătorii preferă să consume Jack Daniel’s în formă pură, însă vă recomandăm să încercaţi cocktailurile cu gheaţă şi suc de lămâie sau mere. Temperatura whiskey-ului trebuie să fie 18-21 de grade C, pentru că doar astfel veţi putea savura adevăratul gust Jack Daniel’s.
Alcool: 40%