Reţeta celebrului Limoncello di Capri a rămas neschimbată de-a lungul anilor, folosind aceleaşi metode tradiţionale de infuzare a cojilor de lămâi de Sorrento în alcool. Lămâile din acest soi sunt mai zemoase, iar cojile au o aromă inedită. Soarele arzător şi marea sunt factori climatici ce influenţează puritatea acestei băuturi cu aromă exotică. Limoncello di Capri este realizat doar din ingrediente 100% naturale, nu conţine conservanţi, stabilizatori, arome artificiale sau coloranţi.
Caracteristici
Ţara: Italia
Culoare: Galben
Aromă:Note intense de citrice
Gust: Aromă bogată de lămâi zemoase, coapte în arşiţa soarelui. Finish catifelat, citric.
Asociere culinară: Sortimentul poate fi savurat sec, cu gheaţă sau cu alte băuturi, cărora le conferă o aromă deosebită. Mai mult, lichiorul poate fi servit cu îngheţată sau salate de fructe, pentru a îmbogăţi gustul acestora.
Alcool: 32%