Un ceai extravagant cu o frunzuliţe aurii şi arome bogate: intense şi condimentate.
Ingrediente: Ceai negru
Timp infuzie: 3 – 4 min
Darjeeling tomnatic cu arome bogate şi revitalizante de citrice şi bergamotă.
Ingrediente: Ceai negru, arome naturale
Timp infuzie: 3 – 4 min
Aroma robustă şi corpolentă a ceaiului English Breakfast îl face ceaiul favorit de dimineaţă. Este ideal servit cu lapte şi zahăr. Frunzele au fost recoltate manual, prin metoda tradiţională.
Ingrediente: un amestec condimentat din ceai negru
Timp infuzie: 3 – 4 min
Un ceai Sencha delicat şi sofisticat: verde deschis în ceaşcă, cu o notă amăruie fină, dar continuă.
Ingrediente: ceai verde
Timp infuzie: 2 – 3 min
O plăcere rară pentru cunoscătorii de ceai, un amestec în care se simte aciditatea şi prospeţimea binecunoscută a ceaiului verde.
Ingrediente: Ceai verde chinezesc
Timp infuzie: 2 -3 min
Aroma fină a petalelor de iasomie proaspăt culese împreună cu delicatul ceai verde chinezesc.
Ingrediente: Ceai verde, flori de iasomie
Timp infuzie: 2 -3 min
Great Taste Awards 2004 – Medalia de Bronz
Ceai verde cu aromă de mango şi citrice. O compoziţie fascinantă cu frunze mari de sencha şi arome florale delicate.
Ingrediente: Ceai verde, arome naturale de floarea-soarelui, trandafir şi albăstrele
Timp infuzie: 2 -3 min
Ceai Oolong semi-fermentat din regiunea Formosa (Taiwan) cu arome de piersică şi condimente.
Ingrediente: Ceai Oolong cu arome de piersică
Timp infuzie: 4 -5 min
Ceai negru de calitate excepţională. Rafinat şi floral, ceaiul Darjeeling este recoltat primăvara pe dealurile din Himalaya.
Ingrediente: Ceai negru
Timp infuzie: 2 -3 min